Life and Trend - Földi Rita életmódblogja

Life and Trend

5+1 mediterrán terasz, ahol még létezni is öröm

Ezek a kis ékszerdobozok tökéletesek nyári hűsöléshez

2017. július 05. - Földi Rita

5.jpgNyáron ki akarna a lakásban lenni? Egy hangulatos teraszon, közel a természethez vidámabbak a reggelik, meghittebbek a vacsorák és nyugodtabban lehet olvasni, kikapcsolódni. A mediterrán országokban tökéletesre fejlesztették a romantikus teraszok kivitelezését. Ezekből szemezgetek most, ihletet adva azoknak, akik most tervezik saját kis ékszerdobozuk kialakítását.

Meríts inspirációt ebből az 5+1 mediterrán teraszból!

1. 1a.jpg

Egy hangulatos teraszt a kiegészítők harmóniája tesz tökéletessé. Használd a nyár színeit és a romantikus shabby chic és vintage stílust a teraszon is, kedved és ízlésed szerint. 

2. 2.jpg

A pergola árnyékában megpihenhetsz egy hűsítő limonádéval és egy jó könyvvel a kezedben. A pergolára különböző növényeket is futtathatsz. A vadszőlő, a szőlő vagy lilaakác ideális választás lehet. Játssz a színekkel és az illatokkal is!

3.3.jpg

Igazi kis ékszerdoboz lesz a teraszod, ha a panorámáját úgy alakítod ki, hogy egy kerti tóra vagy medencére nézzen. A szemet gyönyörködtető kerti oázis látványával finomabbak a nyári, teraszon elköltött ebédek.

4. 4.jpg

A fehér és kék színek alkalmazásával görög világot varázsolhatsz a teraszodra. Idézd fel a nyaralások hangulatát a saját mediterrán teraszodon! Talán még az ouzo is jobban esik itt.

5. 5.jpg

Ezen a rusztikus, provence-i hangulatú teraszon létezni is öröm. Nyári hűsöléshez is tökéletesen alkalmas, de hely bőven van, így a barátaidat vagy a családodat is áthívhatod egy mediterrán ebédre vagy vacsorára.

5+1. 6_fo.jpg

A fa és kőburkolatok kombinációját a hangulatos fények még vonzóbbá teszik. Ideális hely ahhoz, hogy egy pohár borral a kezedben megpihenj itt egy fárasztó nap után.

  fotók: Pinterest

Tetszett a cikk? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Még több tipp, ötlet, recept a Facebook és az Instagram oldalamon. 

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása