Life and Trend - Földi Rita életmódblogja

Life and Trend

Magyarország a jégen: Balaton Átcsúszás 2017.

A jeges Balaton meghódítása

2017. január 31. - Földi Rita

A LégiProjekt megörökítette a téli Balaton eddigi legnagyobb tömegeseményévé vált Balaton-Átcsúszást, melyet Kardos Gábor - a Balatoni Kör alapítója - hívott életre.

2.jpg

Balaton Átcsúszás 2017.  | fotó: LégiProjekt

Európa legnagyobb közösségi jégtúráján, melyre Magyarország számos pontjáról és még külföldről is érkeztek résztvevők, annyian vettek részt, hogy az átkelőkből spontán élőlánc alakult ki a Badacsony és Fonyód közötti több mint 5 kilométeres távonA szervezők maguk is bevallották, hogy nem számítottak ekkora - 6-8 ezres - tömegre, hozzátéve, hogy remek, egymásra odafigyelő emberek voltak a résztvevők, akik szemmel láthatóan nagyon jól érezték magukat.

Az eseményt külföldön is jelentős érdeklődés övezte, hiszen a hasonló nagy tavak nem fagynak be ezen az éghajlaton, így Balaton-Átcsúszás műfaját és vonzerejét tekintve európai összehasonlításban is páratlan attrakciónak bizonyult, ami a jövőben nemzetközi szinten is népszerűsíthetné a Balatont az ötletgazda szerint. (forrás: hirbalaton.hu)

A szervezőknek köszönhetően az esemény résztvevőinek bizonyára felejthetetlen élményben volt részük. Köszönjük a LégiProjektnek, hogy megörökítette - és e remek videóval fokozza - ezt az élményt azok számára is, akik nem tudtak személyesen részesei lenni!

Kattints a képre és nézd meg a videót!

3.jpg

Balaton Átcsúszás 2017.  | fotó: LégiProjekt

 Forrás: Éjjel-Nappal Balaton

Tetszett a cikk? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Még több tipp, ötlet, recept a Facebook és az Instagram oldalamon. 

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása