Life and Trend - Földi Rita életmódblogja

Life and Trend

Életre szóló élmények luxuskivitelben

5+1 prémium élményajándék a Balaton szerelmeseinek

2017. június 15. - Földi Rita

vitorlazas_balatonon.jpgManapság egyre divatosabb élményt ajándékozni. A tárgyi ajándékokkal szemben számtalan előnyük van: nem tudnak kimenni a divatból, nem tudnak megromlani, és ha jól választják ki, akkor olyan egyedi meglepetéssé válhatnak, melyet sosem felejt el a megajándékozott. Ha unod a szokványos ajándékokat és egy Balaton-rajongó családtagnak, barátnak vagy esetleg a párodnak keresed a tökéletes ajándékot, akkor válogass ezekből az álomajándékokból!  

1. Élmény motorcsónak túra a Balatonon

Ajándékozottad egy 320 lóerős motorcsónakban ülve szelheti a Balaton vizét. Olyan élményben lesz része, melyet szinte csak a filmekben lehet látni. 

» További információ

2. Vitorlás kirándulás hajókapitánnyal, pároknak

Születésnapi vagy évfordulós meglepetésnek is tökéletes választás egy romantikus vitorlázás a Balatonon.

» További információromantiks_vitorlzasas.jpg

3. Vitorlás kirándulás a Balaton közepére

Ajándékozottad egy vitorlás fedélzetén élvezheti a magyar tenger páratlan szépségét! Egy kis fürdőzés után jöhet a hűsíti üdítő vagy egy kellemes bor is.

» További információ balatoni_vitorlas_elmeny.jpg

4. Vitorlás kirándulás a naplementébe

A naplemente és romantikázás a hajón átélve még különlegesebb élmény.

» További információbalatoni_vitorlazas.jpg

5. Tihanyi sétahajózás - vitorlázás a Balatonon

Könnyed nyári program vitorlázással, fürdéssel és finom ételekkel. A 8 órás sétahajózáson maximálisan átélhető a szabadság élménye.

» További információ 20120716-dsc_0497.jpg

» További vitorlás élményajándékok

5+1. Hőlégballonos sétarepülés Nyugat-Balaton felett

Ajándékozottad a magasból csodálhatja meg a Balatont Kelet-Európa legnagyobb ballonjával. A repülés során csodás kilátás nyílik a Balatonra, a tanúhegyekre, a Hévízi-tóra, a Kis-Balaton vadregényes mocsaraira és a lankás zalai dombokra, szőlőkre. A hőlégballonból szebbnél szebb fotókat és videókat készíthet, így téve még emlékezetesebbé az élményt. Leszálláskor pedig a földi személyzet behűtött pezsgővel várja, hogy az ilyenkor elengedhetetlen avatási ceremóniában részesüljön, melyről még egy oklevelet is kiállítanak neki.

» További információ

holegballonozas_balaton.jpg

Akármelyik ajándékot is választod a fentiek közül az biztos, hogy életre szóló élményt szerezhetsz vele szeretteidnek. A ruhák, a tárgyak jönnek-mennek, de az élmény örök marad. Kevés ehhez hasonló dolog van az életben, pedig az élet apró öröm-pillanatokból is állhatna. Egy megfelelő élményajándékkal valójában örömöt ajándékozol. Az ajándékod átélt élményeit pedig még évek múlva is emlegetni fogják.

fotók: elmenyplaza.hu | Pinterest

Tetszett a cikk? Oszd meg az ismerőseiddel is! 

Még több tipp, ötlet, recept a Facebook és az Instagram oldalamon. 

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása