Life and Trend - Földi Rita életmódblogja

Life and Trend

5+1 tárgy, melytől garantáltan jobb kedved lesz

Vicces hangulatjavítók

2017. április 26. - Földi Rita

7419d47b39843f13d24cb64da7c799c6.jpgVannak bizonyos tárgyak, melyek pusztán formájukkal, színükkel vagy esetleg felhasználási módjukkal képesek mosolyt csalni az arcunkra. Ezek közül gyűjtöttem most össze 5+1 vicces tárgyat, melyet érdemes beszerezni otthonra vagy ajándékként kedveskedni valaki olyannak, akinek szeretnénk feldobni a napját.

1. Színes befőtt bögrék szívószállal

Képzed el, hogy milyen lehet a kedvenc italodat elfogyasztani egy ilyen szívószálas befőtt bögréből! Ezek a trendi bögrék a legkomorabb napot is feldobják vidám színeikkel. Lehet egy hideg, esős nap is, garantáltan hangulatjavító hatással lesznek rád, mert észrevétlenül is becsempészik a nyári hangulatot az otthonodba.

» Itt találod.befottesuvegpoharszett.jpg

2. Delfin alakú hangulatvilágítás kádba

A delfinek híresek a gyógyító és nyugtató erejükről. Próbáld ki hangulatjavító hatásukat is ezzel a delfines világító kád dugóval!

» Itt találod.

delfin_alaku_hangulatvilagitas_kadba.jpg

pp3039dolphinmoodlightpluglifestyle800x800800x800.jpg

3. Fánk párna

Az édes finomságok mindig jobb kedvre derítik az embert. Egy csokis vagy epres fánkra pedig már ránézni is öröm. Ezeket a 40 cm átmérőjű fánkokat természetesen nem tudod megkóstolni, viszont kényelmesen ülhetsz rajtuk és közben elmajszolhatsz egy igazi fánkot.

» Itt találod.fankparna.jpg

4. Nyuszi vattapamacs tartó

Vattapamacsaid pihe puha nyuszi farkat formálnak ebben a tartóban, mely ötletes és egyben vicces dekorációjává is válik a fürdőszobának. Ne csodálkozz, ha ezután több vattapamacsra lesz majd szükséged, mert ebből a tartóból kihúzni a kis nyuszi farkakat nem csak könnyű, de igazán szórakoztató is.

» Itt találod.pp3059cottontaillifestyle800x800800x800.jpg

5. Boci tejkiöntő

Garantáltan jobb kedved lesz, ha reggelente ebből a boci tejkiöntőből adagolod a tejet. Tehenet nem kell fejned, mégis olyan, mintha friss tej lenne az asztalon. 

» Itt találod.engplmilkcowglasscup9041.jpg

5+1 Mopsz utazó bögre

Nagyon csajos, nagyon trendi és egyben nagyon napvidító hatású ez a mopszos utazó bögre. Bárhová magaddal viheted és vele együtt a jókedvet is. Egy ilyen bögrével tuti, hogy kitűnsz a tömegből, vidám színeivel pedig másoknak is örömet okozhatsz. Mopsz rajongóknak kötelező!

» Itt találod.fiz122dougthepugnoveltytravelmug.jpg

képek: BestStuff.hu

Vedd körbe magad hangulatjavító tárgyakkal! Ajándékként vidám pillanatokat szerezhetsz velük szeretteidnek is.

Tetszett a cikk? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Még több tipp, ötlet, recept a Facebook és az Instagram oldalamon. 

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása