Life and Trend - Földi Rita életmódblogja

Life and Trend

5+1 diétás nassolnivaló egészségesen, finoman

Izgalmas rágcsálnivalók alacsony kalóriatartalommal

2017. február 20. - Földi Rita

5_1_dietas_nassolnivalo_egeszsegesen.jpgA diéta alatt sem kell lemondanod a nassolnivalókról! 5+1 diétás nassolnivaló receptemet gyűjtöttem egy csokorba. Ezek mindegyike alacsony kalóriatartalmú, nem tartalmaznak fehér búzalisztet és fehér cukrot sem. Így tökéletesen beilleszthetőek a diétádba, és feldobják az esti filmnézéseket anélkül, hogy a kalóriák miatt kellene aggódnod.  

5+1 diétás nassolnivaló egészségesen, finoman

1. Sós pálcika (ropi) egészségesen

Ha szeretsz ropit rágcsálni, akkor ez a zabpehelylisztből és tönkölylisztből készülő sós pálcika biztosan a kedvenced lesz! Nemcsak filmnézéshez tökéletes nasi, hanem vendégvárónak is nagyszerű választás. Ráadásul kirándulásokhoz is könnyedén magaddal tudod vinni.

» A receptért kattints a fotóra!sos_palcika_ropi_egeszsegesen.jpg

Sós pálcika (ropi) egészségesen

2. Kakaós-mandulás keksz

Ezt a finomságot is magaddal tudod vinni bárhová, de egy bögre alakbarát fahéjas forró csokival reggelire is tökéletes választás.

» A receptért kattints a fotóra!kakaos-mandulas_keksz.jpeg

Kakaós-mandulás keksz

3. Gyors zöldségmártogatós

Ez a zöldfűszeres sajtkrém roppanós zöldségekkel igazán könnyű, diétás nassolnivaló tele vitaminokkal, ráadásul 5 perc alatt elkészül. Csak keverd össze a mártogatós hozzávalóit és már falatozhatod is a kedvenc zöldségeiddel. Az uborkát ne hagyd ki, mert nagyon jól passzol hozzá és alig tartalmaz kalóriát.

» A receptért kattints a fotóra!

gyors_zoldseg_martogatos.jpg

Gyors zöldségmártogatós

4. Újhagymás tonhalkrém friss bazsalikommal (alakbarát, low carb, laktózmentes)

Ha valami sós csipegetnivalót szeretnél, akkor ez a magas fehérjetartalmú tonhalkrém ideális választás lehet. Számos diéta alapja az, hogy a fehérjebevitelt növelve, a szénhidrátfogyasztást csökkentve érünk el fogyást. Ez a nassolnivaló tökéletesen illeszkedik ebbe a koncepcióba. A főtt tojással készült tonhalkrémet kend uborkaszeletekre, és máris egy alakbarát finomságot kaptál.

» A receptért kattints a fotóra!

ujhagymas_tonhalkrem_low_carb.jpg

Újhagymás tonhalkrém friss bazsalikommal (alakbarát, low carb, laktózmentes)

5. Diétás kókuszgolyó

Alacsony kalória és meglepően finom íz. Ez a kókuszgolyó tökéletesen illeszkedik a diétába is. A finom csokis íz maradt, de a kalóriák jelentősen csökkentek, hogy egy igazán alakbarát desszertet majszolhass, melyet ráadásul nagyon egyszerűen el tudsz készíteni.

» A receptért kattints a fotóra!dietas_kokuszgolyo.jpg

Diétás kókuszgolyó

5+1 . Diétás raffaello golyó proteinnel

Ez a raffaello csupán ízében hasonlít az eredetihez. Minden maradt, ami az ízélményhez szükséges, de túróval és fehérjeporral készítve egy szuperdiétás nassolnivaló vált belőle.

» A receptért kattints a fotóra!dietas_raffaello_golyo_proteinnel.jpg

Diétás raffaello golyó proteinnel

Még több diétás receptet találsz a blogomon és az Enni és Fogyni eBookomban.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása