Life and Trend - Földi Rita életmódblogja

Life and Trend

Luxus felsőfokon – ilyen egy téli pihenés luxuskivitelben

5 elképesztő luxusszálloda a világban, melynek ablakából látod a havas tájat

2016. december 18. - Földi Rita

tumblr_lspqyq0fop1r2doe0o6_r1_1280.jpg

A téli hidegben hangulatos kandallóra vágysz, amely mellett egy forró italt szürcsölgetve gyönyörködhetsz az előtted elterülő havas tájban, úgy hogy látod a hópelyheket, de csak a kandalló melegét érzed? Mindezt luxuskivitelben szeretnéd élvezni? Az előtted elterülő látvány pedig csakis egy festményszerű, havas táj lehet? Akkor ezek a helyek igazán neked valóak!

1. One Happo Chalet - Hakuba, Japán

Hakuba az Északi Japán-Alpok felkapott kirándulóhelye és síparadicsoma. Van itt Hakuba nevű hegyvonulat, Hakuba nevű hegy és egy One Happo Chalet nevű luxus alpesi ház is, mely modern felszereltségét tekintve csöppet sem hasonlít a megszokott alpesi házakhoz.

2. Chalet Les Anges - Zermatt, Svájc

Gazdag felszereltség, varázslatos panoráma a Svájci Alpokra. A hatalmas hegyek ölelésében hangulatos oázisként jelenik meg ez a rusztikus stílusjegyeket is viselő luxusház. A kandalló melegében, a hatalmas panoráma ablakok előtt állva órákig lehetne bámulni a havas hegyvonulatokat.

3. Chalet Grace - Zermatt, Svájc

Természetes anyagok, hangulatos színek, wellness részleg és billiárd szoba jellemzik ezt a meghitt alpesi apartmant. A lélegzetelállító panoráma a felejthetetlen pillanatokról, a luxus felszereltség pedig az önfeledt pihenésről gondoskodik.

4. Chalet Trois Couronnes - Verbier, Svájc

Páratlan kikapcsolódás luxus környezetben, varázslatos alpesi panorámával. Ez és még számtalan extra vár ebben az apartmanban, melyhez saját moziszoba is jár. A jakuzzi, – melyben egy kellemes fürdőt véve eléd tárulnak a havas hegyvonulatok – pedig maga a megtestesült álom.

5. Chalet Le Chardon - Val d’Isere, Franciaország

Ultramodern és rusztikus. Elegáns és elbűvölő. Egy ilyen helyen garantált a kikapcsolódás.

forrás (fotók)

Tetszett a cikk? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Még több tipp, ötlet, recept a Facebook és az Instagram oldalamon. 

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása