Life and Trend - Földi Rita életmódblogja

Life and Trend

Elég bátor vagy ezekhez?

5 őrülten extrém ajándék ötlet adrenalin-függőknek

2016. december 09. - Földi Rita

1.jpg

Extrém vagy? Bevállalós vagy? Akkor neked ezek az ajándékok kellenek karácsonyra! Összegyűjtöttem 5 őrülten extrém ajándékot, azoknak, akik már nem érik be egy kötött pulcsival, vagy sállal. Ha ismersz extrém, bevállalós embereket, akkor inkább ezekkel az élményajándékokkal próbálkozz karácsonyra!

1. Tandemugrás

Kiugrás 4000 méteres magasságból, 55-60 másodperc szabadesés, ereszkedés és földetérés siklóernyővel. Leírhatatlan szabadságérzés, mely igazi ajándék lehet egy bevállalós személynek. Bevállalod? Nézd meg itt!

2.jpg

2. 500 lóerős amerikai izomautó vezetés

Adrenalin vadászat egy legendás amerikai izomautóval a Hungaroring versenypályán. A Dodge Challenger SRT nem véletlenül Vin Diesel kedvence a Halálos Iramban c. filmben. Több mint 500 lóerejével és hamisíthatatlan HEMI V8-as motorjával igazi betonszaggató és már a hangjától is lúdbőrzik az ember háta. A felejthetetlen élmény garantált ezzel az ajándékkal. Bevállalod? Nézd meg itt!

3.jpg

3. Engine Failure - Boeing 737 repülőgép szimulátor vezetés

A program elején a kabinban körülbelül 5 perc alatt megmutatják a repüléshez szükséges legfontosabb rendszereket, majd a résztvevő beindítja a hajtóműveket. Egy rövid budapesti városnézéssel kombinálva, touch and go leszállásokat csinálnak, azaz leérintik a futóműveket a kifutópályán, majd megállás nélkül mennek tovább. A program végén a vendég motorhibát fog tapasztalni, így fél hajtóművel végzik el az utolsó leszállást. Sikertelen leszállás esetén a szárnyfeletti vészkijáraton fogják elhagyni a repülőgépet. A kalandkedvelő vendégek a sikeres leszállás végeztével is elhagyhatják a repülőgépet a vészkijáraton. Természetesen egy jó kapitányhoz méltóan csak a kísérő vendégek után, utolsóként. Bevállalod? Nézd meg itt!

4.jpg

4. Extrém helikopteres műrepülés

Mindig is oda voltál a helikopterekért? Repülj egy Mi-2-es orosz katonai helikopterrel és próbáld ki ezeket a figurákat: legyező, oldalra fordulás és a látványos dugóhúzó. Felejthetetlen, adrenalin-dús élményben lehet részed. Bevállalod? Nézd meg itt!

5. FlyBoard

A FlyBoard egyedi élményt nyújt azoknak, akik valami újat szeretnének kipróbálni.

6.jpg

Ebből a videóból kiderül, hogy mi is ez az új őrület.

Bevállalod? Nézd meg itt!

Válogass a toplistás élményajándékok közül is!

Ezek élmények egy életen át emlékezetesek maradnak és átélésükkel az ember nyitottabbá válik új dolgokra. Saját határaid felfedezése során átértékeled az életet és másképpen tekintesz rá.

7.jpg

 fotók: Pinterest |élménypláza.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Még több tipp, ötlet, recept a Facebook és az Instagram oldalamon. 

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása