Life and Trend - Földi Rita életmódblogja

Life and Trend

Toplistás élményajándékok karácsonyra

Ajándékok, melyekkel garantált az örömszerzés

2016. december 07. - Földi Rita

8.jpg

A megfelelő ajándék kiválasztása nehéz feladat minden karácsonykor. Nem lehet minden évben ruhaneművel, édességgel, könyvvel és egyéb tárgyi ajándékokkal kedveskedni, mert egy idő után már unalmassá válik. A karácsonyra pedig különösen igaz, hogy ilyenkor mindenből a legjobb kell.

Idén válassz élményajándékot! Hogy könnyebb legyen választani, mutatom, hogy melyek a legnépszerűbbek.

Kutyaszán túra

Téli kikapcsolódósnak is tökéletes választás egy ilyen élményajándék. A kutyaszánon ülve a megajándékozott megcsodálhatja a téli táj szépségét és élvezheti a természet nyugalmát. Akár egynapos programot is választhatsz, ahol (az időjárástól függően) a havas szerpentinek és a hótól roskadozó fenyvesek megcsodálása után, estére vissza lehet térni a kandalló melege mellé.

Innen válogathatsz a különböző kutyaszán túrák közül. 

Extrém motoros hószán túra

Ajándékozz motoros hószán túra élményt, melyben az ajándékozott a közel 200 km/h sebességgel száguldó sítalpas járművön ülve túrázhat a festői szépségű, hófedte hegyekben. Ezt a nem mindennapi élményt  még sok év múlva is kalandlázban égve fogja mesélni! 

Saját moziterem élménye

Nagyon sokan ajándékoznak saját moziterem élményt is. A terem kibérelhető házi videók (születésnapi, esküvői, családi, stb.) megtekintésére családdal, barátokkal vagy együtt a kedveseddel. Emellett népszerű még a  főleg férfiaknak vagy gyerekeknek ajándékozott XBox vagy Playstation játéklehetőségek is. A játék egy hatalmas kivetítően, profi hangtechnikával ellátva garantáltan egyedi élményt nyújt.

Innen válogathatsz a mozitermes élményajándékok közül. 

9326609_xxl.jpg10.jpg

Szélcsatornás lebegés

Nagyon népszerű ajándék a szabadesés szimulátorban átélhető lebegés élmény is. Tökéletes választás lehet az extrém sportok kedvelői számára, vagy azoknak, akik már régóta szeretnék kipróbálni az ejtőernyőzést vagy a tandemugrást, de eddig még bátortalanok voltak hozzá. Ettől biztosan megjön a bátorságuk. A szélcsatornás lebegés teljesen biztonságos. Tapasztalt ejtőernyősök tanácsokkal látnak el és segítenek, hogy mindenki maximálisan át tudja élni az élményt. Egy ilyen ajándékkal garantált az örömszerzés, az ajándékozottad nem tudja majd letörölni a vigyort az arcáról, akárhogy is próbálná.

 Innen válogathatsz a szélcsatornás lebegés élményajándékok közül.

Autós élmények

A legnépszerűbb élményajándékok az autós élmények, ahol garantált az adrenalin. A sportkocsik hangja, a füstölgő gumik vagy a száguldás élménye nem csak az erősebb nem képviselőit hozzák lázas izgalomba, a hölgyek is örülnek egy ilyen ajándéknak, mely lehet egy Ford Mustang GT 500 lóerős izomautó vezetés, egy Ferrari F430 F1 500 Lóerős szuper sportautó vezetés, egy 550 lóerős Lamborghini Gallardo vagy egy BMW versenyautó vezetés.

További autós élményajándékok itt. 

dsc_0822.JPG

Akármelyiket is választod a fentiek közül, ilyen élményajándékokkal garantált az örömszerzés. Ráadásul egy élményajándék sosem megy ki a divatból, nem romlik meg és nincs még egy hasonló a polcon vagy a szekrény mélyén. Egy olyan személyes ajándékot adhatsz vele, melynek átélt élményeit még évek múlva is emlegetni fogják. Az élmény örökké megmarad és gazdagabbá tesz.

 fotók: Pinterest |élménypláza.hu |jatssznagyban.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Még több tipp, ötlet, recept a Facebook és az Instagram oldalamon. 

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása