Life and Trend - Földi Rita életmódblogja

Life and Trend

Mit ünneplünk valójában Halloweenkor?

Töklámpások, ijesztő jelmezek, cukorkakérés. Honnan erednek ezek az október végi szokások és mi a jelentésük? Unalmas számok helyett érdekes tények következnek és annak a tévhitnek az eloszlatása is, hogy a Halloween egyenlő a Mindenszentekkel.

2016. október 28. - Földi Rita

Tovább

Trikolor paradicsomos-cukkinis penne mini mozzarellával

Nemzeti ünnepekre egy villámgyors és nemzetiszínű recept.

Az olaszok az év minden napjára tudnak egy jó tészta receptet. Ez most már lassan nálam is így lesz. Ezt a receptet október 23-ára ajánlom. Nem azért, mert annyira magyaros lenne, hanem azért, mert nagyon gyorsan és egyszerűen elkészül és így meg tudunk pihenni egy kicsit ezen a napon, ha már úgyis…

Tovább

Őszi csirkecomb almával, zsályával, sütőtökkel

A recept, mely nemcsak a tányérodra varázsol őszi hangulatot, hanem a lelkedbe is. Élvezd, ahogy a sült tök és alma édes illata keveredik az illatos zsályával!

Őszi színkavalkád és csupa egészséges finomság egy könnyen elkészíthető, gluténmentes ételben. Vasárnapi ebédként kötelező kipróbálni!

Tovább

Zsályás-mustáros sült csirkeszárny

Zsálya, mustár és fokhagyma. Tökéletes hármas csirkeszárny pácolásához.

Miért szeretjük a zsályát? A zsálya nemcsak fűszernövény, hanem valódi gyógynövény is. Főzetét izzadás csökkentésére, a tejelválasztás elapasztására, valamint szédülés, depresszió, menstruációs rendellenességek és a belső szervek zavarainak enyhítésére javasolják. A zsálya segíti a zsíros ételek…

Tovább
süti beállítások módosítása